Mehanizmi koje ugrađujemo u kuhinje

Okovi i mehanizmi ugrađeni u Vašu kuhinju po meri su poslednja generacija opreme za kuhinjski nameštaj nemačke firme "Blum" iz programa "Dynamic space". Oni su garancija da će svi pokretni delovi Vaše kuhinje i posle 10 godina funkcionisati kao prvog dana. Za ugradnju okova i mehanizama firme "Blum" posedujemo originalni softver za ugradnju i podešavanje. To Vam pruža mogućnost da u Vašoj kuhinji dobijete fioke širine do 120 cm, nosivosti do 70kg, koje se otvaraju i zatvaraju lagano i bešumno, sa ili bez ručice, a u najluksuznijoj varijanti pomoću servo elektromotora samo jednim dodirom. Sva vrata će se bešumno zatvarati, čak iako ih zalupite. Posebna priča su "Blum – Aventos" mehanizmi za podizanje vrata visećih kabineta. Vasa kuhinja. U okviru "Aventos" programa postoje čak četiri osnovne varijante i nekoliko podvarijanti načina otvaranja vrata na visećim kabinetima Vaše kuhinje. Sve u cilju lakšeg, bržeg i preglednijeg pristupanja korisnom prostoru visećih kabineta Kuhinje Beograd Vam nude:

SISTEM AVENTOS

1."Aventos" – HF - za podizanje frontova koji se nalaze jedan iznad drugog, u isto vreme, preklapanjem.

2."Aventos" – HS, za podizanje jednodelnog fronta velike površine pod uglom, gde iznad kabineta mora biti malo prostora do plafona.(10 cm.)

3."Aventos" – HL, za podizanje jednodelnog fronta velike površine, pravo vertikalno u vis, gde iznad kabineta mora biti više prostora do plafona. (cela visina fronta.)

4."Aventos" – HK, za podizanje jednodelnog fronta manje površine, pod uglom, gde iznad kabineta do plafona nije potreban slobodan prostor

FIOKE

Fioke ugradjene u Vašu kuhinju mogu biti sa drvenim, metalnim,ili staklenim stranicama. Svaka fioka može imati i dodatni jedan ili više redova ogradice ili pregrade.

U pogledu načina rukovanja i kretanja fioke, možemo vam ponuditi tri sistema:

1."blumotion" – fioka sa ručicom nosivosti 30 – 50 kg. sa integrisanim usporivačem i bešumnim kretanjem i zatvaranjem

2."servo drive" – fioka sa ili bez ručice, sa integrisanim elektromotorom i servo mehanizmom, kao i "blumotion" usporivačem. Fioku otvarate laganim dodirom u bilo kom delu fronta, ili ručice. Zatvaranje bešumno sistemom "blumotion".

3."tip – on" – fioka bez ručice. Otvara se pritiskom na bilo koji deo fronta, a zatim izvlačenjem. Zatvara se laganim pritiskom na front. Ne može se kombinovati sa sistemom "blumotion".

OSTAVA I UGRADNA TEHNIKA

Za skladištenje namirnica kojima nije potrebno hladjenje, mi Vam u Vašoj kuhinji nudimo sistem ostave baziran na "blumotion" unutrašnjim fiokama, kombinovano sa vratima čiji je ugao otvaranja 1800 ,ili sa zajedničkim frontom.

Za ugaone kabinete Vaše kuhinje pripremili smo najefikasnije mehanizme za maksimalno iskorišćenje prostora u uglu, uz istovremeno lagan pristup i najudaljenijim delovima ugaonog kabineta.

Kuhinje Beograd već dvadeset godina ugradjuju sve vrste ugradnih aparata u kuhinje izradjene po meri. Prednost ovakvih aparata je da se savršeno uklapaju u dizajn kuhinje, bez obzira da li je kuhinja modernih linija, ili je retro dizajnirana. Mana ovakvih aparata je da su svi isključivo standardnih dimenzija, pa se prilikom planiranja kuhinje po meri, moramo držati standardnih dimenzija koje nam nameće ugradna tehnika. Ovi uredjaji su po pravilu nešto skuplji od standardnih koji nisu predvidjeni za ugradnju.

ODLAGANJE SMECA I RECIKLAZA

Za odlaganje smeća i eventualno razdvajanje po reciklažnim grupama, u Vašu kuhinju ugradjujemo specijalne kante sa automatskim otvaranjem i zatvaranjem poklopca prilikom otvaranja vrata, ili reciklažne fioke za razdvajanje po grupama neorganskog otpada u odgovarajuće kutije. Problem organskog otpada u Vašoj kuhinji možemo rešiti ugradnjom "waste disposer" – a, u sklopu slivnika iz sudopere, koji sav organski otpad melje i usmerava u odvod iz sudopere u kanalizaciju.

DIZAJN I IZRADA NAMEŠTAJA I ADAPTACIJA ENTERIJERA

MEHANIZMI PREZENTACIJA MATERIJALI FACEBOOK INSTAGRAM CENA KONTAKT