UREDJENJE STANOVA, KUCA I POSLOVNIH PROSTORA

Adaptacije stanova

Adaptacija Vašeg životnog prostora će Vam sigurno promeniti život. Ako se ne organizuje kako treba, jedva ćete čekati da majstori izadju i dugo ćete izbegavati da vidite bilo kakvog majstora u vašoj blizini. Ili ćete dobro organizovani sa dobrim idejnim rešenjem i projektom uživati u transformaciji Vašeg prostora u ambijent iz Vaše mašte u kome ćete godinama biti zadovoljni Vi i Vaša porodica...

Enterijer

Renoviranje - PRE I POSLE

 

 

 

 

 

 

 

 

Dizajn enterijera

Dizajn enterijera je praktično vrlo složen plan na uredjenju prostora u kome živite ili radite.
U njemu je sadržano sve, od projekta do izvodjenja radova. Svaka celina u Vašem prostoru mora biti pažljivo isplanirana i uskladjena sa Vašim potrebama i estetskim kriterijumima.
Tokom svake adaptacije enterijera, vrše se izmene na instalacijama, podovima, zidovima, zidnim oblogama, vratima, prozorima, rasveti i naravno radi se nameštaj po meri. Kuhinja i kupatilo se u ozbiljnom enterijeru, uvek rade po meri, kao i razni plakari, koje je skoro nemoguće pronaći gotove, tako da se uklope u dimenzije Vašeg prostora.

U okviru adaptacije koristimo najsavremenije, ili ako je potrebno, tradicionalne materijale i tehnike izvodjenja radova. Radove izvode visoko stručni i školovani majstori.
Ukoliko je potrebno, nudimo Vam i uslugu skladištenja svih Vaših stvari u obezbedjen magacin dok traju radovi.

Na sve izvedene radove dajemo pismenu garanciju i tamo gde je to potrebno radimo tekuće održavanje.

Dizajn enterijera će se uz našu pomoć pretvoriti u čaroliju. Zaboravite sve što ste znali o uredjenju stana i pozovite nas da čujete šta imamo da Vam kažemo...možda Vam se svidi...