KUPATILA

Kupatila


Pojava novih kompozitnih i klasičnih vodootpornih materijala i boja,kao i vrhunskih hidroizolacionih materijala, omogućila je arhitektama da realizuju do sad nevidjene forme u dizajniranju kupatila.I mi smo odmah prihvatili nove tehnologije, tako da sada vec standardno koristimo vodootporne gipsane table, korian, vodoperive boje,vodootporne lepkove za keramiku,antifungicidne fug mase u raznim bojama, aluminijum, staklo,lexan...čak i vodootporno impregnirano drvo.U kupatilima ne sme biti nikakve improvizacije.Čak i u starim kupatilima, prilikom renoviranja,pre svega, preko postojeće stare, uradimo novu, savremenu hidroizolaciju, koja čuva Vas i stanove Vaših komšija, od rizika pucanja cevi i poplave.

U pogledu zanatskih radova najsloženiji delovi svakog stana su sigurno kupatila. Kupatila su odavno prestala da budu samo hladna mesta za održavanje lične higijene. Savremena kupatila moraju da pruže udobnost, funkcionalnost i lakoću upotrebe. Skoro svako kupatilo je unikat koji predstavlja originalni koncept načina grejanja, rasvete, dovodjenja i odvodjenja vode i dizajnerske mašte....

 

 

 

 

 

 

Kupatila

Za grejanje vaseg kupatila možemo koristiti, osim standardnih grejnih tela, sušac za peškire, kao samostalan grejač na struju, ili kao deo sistema centralnog ili etažnog grejanja,zatim podno grejanje u više različitih varijanti i razne vrste specijalnih grejalica, namenjenih grejanju prostora sa povećanom količinom vlage u vazduhu.

Ukoliko želite, možemo u Vaše kupatilo ugraditi, ugradno kazanče za vodu, protočni bojler, zidanu tuš kabinu, uzidano ogledalo,vodenu led rasvetu, tuš kabinu u nivou pločica sa slivnikom ugradjenim na ulaz u kabinu (bez stepenika)...i sve ostalo što ste mogli da vidite u stranim časopisima.

Za oblaganje zidova i podova, koristimo takodje sve postojeće zidne i podne obloge, od klasičnih keramičkih pločica, preko granita, granitnih pločica,kompozitnih materijala, drveta, pa sve do kaljenog stakla , inoxa i prirodnog kamena.Po završetku radova, sve površine se dodatno impregniraju odgovarajućim sredstvima za impregnaciju, vrši se provera svih instalacija i njihovo aktiviranje.